Volg ons op     

Workshop Tijdsurfen

vrijdag 14 juni 2024 14:30 tot 17:00

Thema Plannen & organiseren

Kosten : Kosteloos
Beschikbare plaatsen :
Trainer : Marjolein Rebel

Inhoud

Tijdsurfen geeft je concreet handelingsperspectief om anders om te gaan met tijd. Door te leven vanuit rust, zul je ervaren dat je meer toekomt aan wat voor jou belangrijk is.Tijdsurfen bestaat uit 7 aanwijzingen die natuurlijk aanvoelen. Zij maken het mogelijk om te surfen op de golven van de tijd. De thema’s zijn: aandacht, voldoening, balans, ruis verminderen, anticiperen, piekeren verminderen en organiseren.

In deze workshop staan de thema’s anticiperen en organiseren centraal. Je gaat je vertrouwt maken met wat je voor je uitschuift, je krijgt inzicht in hoe je je onbewuste denken bewust kunt inzetten en je leert anders omgaan met deadlines en ‘to do lijstjes’.

Omgaan met tijd is een van de elementen van Positieve Gezondheid. De trainer verbindt Tijdsurfen en Positieve Gezondheid met elkaar. De workshop kenmerkt zich door een prettige sfeer, volop interactie en veel praktische oefeningen.

Resultaat

Leren Tijdsurfen is een groot geschenk aan jezelf. Je gaat tijd ervaren als iets waarvan je kunt genieten in plaats van iets waarvan er steeds te weinig is. Je anticipeert, wisselt af en schept overzicht. Te midden van alle uitdagingen en hectiek blijf je een baken van rust. Je lost uitstelgedrag op en het ‘alsmaar moeten’ transformeer je in bewuste keuzes. Er ontstaat een innerlijke rust die je telkens opnieuw laat voelen: ik heb de tijd.

Voor wie?

Een workshop Tijdsurfen is iets voor jou:

– als je het gevoel hebt dat je niet toekomt aan wat je eigenlijk zou willen doen
– als je door stress het plezier in je werk of je bezigheden verliest
– als je ’s nachts wakker wordt denkend aan alles wat je nog moet doen
– of als van alle aspecten van Positieve Gezondheid ‘omgaan met tijd’ en ‘balans’ belangrijk voor je zijn en je je afvraagt hoe je daar verandering in kunt brengen

De aanwijzingen van het Tijdsurfen kunnen voor iedereen helpend zijn. Het maakt daarbij niet uit of je wel of geen (betaald) werk hebt, startend of net gepensioneerd bent of dat je een volle gezinsagenda hebt of juist veel vrije tijd.

Praktisch

Maximaal 16 deelnemers.
Je mag kosteloos meedoen of een vrijwillige bijdrage betalen, die past bij jouw mogelijkheden.
Aanmelden of vragen? Mail naar info@marjoleinrebel.com.

Marjolein Rebel

De training wordt gegeven door Marjolein Rebel.

Sinds januari 2019 is Marjolein actief bij Indekerngezond. Met veel plezier zet zij haar ervaring en talent in om te bouwen aan een Positief Gezond Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern, zodat steeds meer mensen vanuit veerkracht en eigen regie om kunnen gaan met de uitdagingen van het leven en meer doen waar ze blij van worden.

In gesprekken over Positieve Gezondheid hoorde zij vaak dat ‘omgaan met tijd’ en ‘balans’ de belangrijkste aspecten zijn om meer aandacht aan te besteden. We moeten zo veel, zijn altijd druk en hebben te weinig zijn. Zelf heeft ze dat ook regelmatig zo ervaren. Terwijl het zoveel fijner en natuurlijker is om te leven vanuit rust en vertrouwen. De aanwijzingen van het Tijdsurfen helpen haar daar enorm bij. Niet alleen als ze aan het werk is, maar ook thuis waar er met haar drie kinderen vaak volop reuring is.

Het geeft Marjolein veel voldoening om anderen de essentie van het Tijdsurfen te laten ervaren. Daarbij maakt ze gebruik van de ervaring die zij heeft met het geven van trainingen over Positieve Gezondheid.

Nieuwsbrief

Contactgegevens

Kopenhagenstraat 41
3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum
Kijk hier hoe je ons kunt bereiken
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 17:00 uur
Bij initiatieven ‘s avonds en/of in het weekend ook geopend

Locatietelefoon:
06 – 2319 5057

Algemene vragen:
Mail naar: info@indekerngezond.nl

Boekingen:
Mail naar: boekingen@indekerngezond.nl

Of bel naar 06 – 1610 6529
bereikbaar donderdag en vrijdag van 13.00 -16.00

Boekingen door en voor medewerkers van Lister gaan via: info@indekerngezond.nl