Volg ons op     

Benieuwd naar de trainers?

Aan Indekerngezond zijn vier door iPH gecertificeerde trainers verbonden, die de trainingen verzorgen. Lees hier meer over Sandra, Janine, Rosemarie en Carry.


Sandra IJpma

Expertise
iPH gecertificeerde trainer en coach Positieve Gezondheid, voormalig projectleider wijkinitiatief Indekerngezond, ambulant begeleider in het PO en ROC en teamleider Speciaal Onderwijs.
Training Positieve Gezondheid gegeven aan diverse doelgroepen o.a. het sociaal domein, bewonersinitiatieven, huisartsen, POH’s, onderwijsprofessionals in VO en MBO.

Achtergrond
Als zelfstandig ondernemer verzorgt Sandra trainingen en workshops Positieve Gezondheid, ook begeleidt ze implementatietrajecten in het Voortgezet Onderwijs en is ze buurtmaker in haar eigen wijk in Leidsche Rijn.
Sandra heeft jarenlange ervaring met diverse functies binnen het onderwijs en is in 2018 ca 3 jaar medeoprichter geweest van Indekerngezond, een wijkinitiatief, opgezet vanuit de visie van Positieve Gezondheid, samen met bewoners in de wijk.

Sandra is een verbinder, een netwerker en een ambassadeur Positieve Gezondheid in de wijk! Enthousiast, resultaatgericht, een omdenker, veerkrachtig en een verbinder.

‘Ervaar een veerkrachtig en betekenisvol leven, door te doen wat echt belangrijk is voor je!’

Sandra

 

Janine van der Duin

Expertise
Trainer Positieve Gezondheid, GGZ, huisartsen, Sociaal Domein, interprofessioneel trainen, opzetten en aanjagen inwonersinitiatieven, netwerken, verbinden.

Achtergrondverhaal
Janine kan met haar bevlogenheid en enthousiasme Positieve Gezondheid op een aansprekende manier overbrengen. Vanuit levenservaring, waarin periodes van ziekte haar veel geleerd hebben over het ervaren van gezondheid, weet ze treffend de kern van Positieve Gezondheid over te brengen. Het is voor haar een levenshouding geworden, waar ze zelf dagelijks baat bij heeft. Practice what you preach, is wat ze uitleeft.
Vanuit haar jarenlange ervaring in diverse functies binnen de GGZ, heeft ze 3 jaar geleden als projectleider Indekerngezond opgezet.
Indekerngezond is een sociale onderneming en levendige ontmoetingsplek in het hart van Leidsche Rijn (Utrecht), gerund door betrokken bewoners. En heeft als missie om zoveel mogelijk wijkbewoners samen te laten bouwen aan een in de kern gezonde wijk, vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid.
In 2018 is Janine opgeleid door Machteld Huber zelf, wat zeer inspirerend is geweest. En heeft sindsdien heel diverse groepen mogen trainen, zowel in company, als interprofessioneel.

Ik wil iedereen met Positieve Gezondheid bekend maken, omdat ik persoonlijk ervaar dat het me zoveel meer gezondheid en veerkracht geeft. Dat wens ik eenieder!

Janine

Trainers Positieve Gezondheid (IPH gecertificeerd)

Rosemarie van Ruiten

Expertise
Trainer Positieve Gezondheid, leefstijl(coach), positieve psychologie, gezondheidsbeleid, ontspanning, voeding, slaap, (mindful) bewegen, waarden, meditatie, balans inspanning/ontspanning.

Achtergrond
Rosemarie is ruim 15 jaar werkzaam op het gebied van preventieve gezondheid en gezondheidsbevordering. Sinds 2018 heeft zij de switch gemaakt van (beleids)adviseur gezondheid naar leefstijlcoach en trainer Positieve Gezondheid. De basis in haar werk is het coachen en trainen vanuit vertrouwen in de kracht, veerkracht en talenten van een persoon. Dit doet zij op een persoonlijke, enthousiaste en energieke manier, waardoor coachees en professionals zich gezien en gehoord voelen en geïnspireerd zijn om een positieve stap te zetten.

Lao Tzu – ‘the journey of an thousand miles begins with one single step’
Met kleine stapjes, bijdragen aan meer (positieve) gezondheid!

Rosemarie

 

Carry Northolt

Expertise
iPH gecertificeerde trainer en coach Positieve Gezondheid, coach persoonlijke ontwikkeling, holistisch (leefstijl)coach gericht op; ontspanning, ademhaling, meditatie, mindfulness, voeding, beweging, vitaliteit.
Training Positieve Gezondheid; sociaal domein, huisarts, POH, wijkbewoners, vrijwilligers, persoonsgericht werken.

Achtergrond
Carry heeft jarenlange ervaring in de kinderopvang waar zij diverse functies heeft gehad als planner, op de werkvloer en als leidinggevende. In 2019 heeft zij ervoor gekozen om een andere richting op te gaan naar leefstijlcoaching en trainer Positieve Gezondheid. Carry heeft haar eigen praktijk voor (leefstijl)coaching en training ‘Inside You’ waar zij als ervaringsdeskundige mensen begeleidt in gedragsverandering. Als coach en trainer Positieve Gezondheid weet Carry te verbinden vanuit rust en vertrouwen. Vanuit eigen kracht, waarden en intrinsieke motivatie stappen zetten op weg naar een Positief Gezond leven. Ze combineert haar passie voor Positieve Gezondheid en de holistische manier van kijken naar de mens.

Alle verandering gebeurt van binnen; ‘Inside You’.

Carry

 

 

 

Nieuwsbrief

Contactgegevens

Kopenhagenstraat 41
3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum
Kijk hier hoe je ons kunt bereiken
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 17:00 uur
Bij initiatieven ‘s avonds en/of in het weekend ook geopend

Locatietelefoon:
06 – 2319 5057

Algemene vragen:
Mail naar: info@indekerngezond.nl

Boekingen:
Mail naar: boekingen@indekerngezond.nl

Of bel naar 06 – 1610 6529
bereikbaar donderdag en vrijdag van 13.00 -16.00

Boekingen door en voor medewerkers van Lister gaan via: info@indekerngezond.nl