Volg ons op     

Terug naar Team

Marleen de Romijn

Hoe kwam ik bij Indekerngezond terecht?

Ik liep een keer binnen bij Indekerngezond met de vraag of de locatie geschikt zou zijn voor de autisme gespreksgroepsgroep in Leidsche Rijn waar ik bij betrokken ben. Ik was direct enthousiast over de hartelijke ontvangst, de prettige uitstraling van het gebouw en de fijne sfeer. Vervolgens bleek dat ze op zoek waren naar nieuwe vrijwilligers voor de functie ‘host’. In eerste instantie had ik mijn twijfels of deze functie wel goed bij mij zou passen aangezien de onvoorspelbaarheid en de snelle schakeling die hoort bij het ontvangen van bezoekers voor mij niet zo geschikt is maar al snel bleek dat er heel veel verschillende taken zijn in te vullen onder deze functie die wel goed bij me passen.

Passie

Indekerngezond staat open voor iedereen en ik vind het leuk dat het aandragen van eigen initiatieven gewaardeerd wordt en zo ben ik met het idee gekomen om koekjes te bakken voor alle bezoekers. Ik ben dankbaar dat ik nu mijn passie voor bakken met anderen kan delen in een prettige werkomgeving zonder hoge werkdruk. En ik geniet ervan om te zien hoe snel mijn koektrommels leegraken 🙂

Inmiddels is de maandag mijn vaste ”bakdag” geworden en ben ik ook vaak op de dinsdag en donderdag aanwezig voor allerlei andere taken zoals het bijwerken van de agenda van Indekerngezond, het voorbereiden van mijn ”bakdag”, het uitwisselen van informatie met collega’s etc.

Ik merk dat ik bij Indekerngezond echt mezelf kan zijn en me daardoor verder kan ontwikkelen, daarnaast is het een plek waar ik goed kan oefenen met eigen leerdoelen zoals de balans vinden tussen actief bezig zijn en ontspanning en de acceptatie van mijn beperkingen.

Wat inspireert mij?

Chocolade smelten! De prachtige roodbruine glanzende kleur die dan ontstaat daar wordt ik heel blij van 🙂 En het verwerken van een paar grondstoffen tot een mooi product, dit kan met bakken en koken zijn maar ook met het maken van kaarten bijvoorbeeld.

Nieuwsbrief

Contactgegevens

Kopenhagenstraat 41
3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum
Kijk hier hoe je ons kunt bereiken
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 17:00 uur
Bij initiatieven ‘s avonds en/of in het weekend ook geopend

Locatietelefoon:
06 2319 5057

Vragen?
Mail naar: info@indekerngezond.nl (Layla en Marleen)
of bel naar: 06 2319 5057
of gebruik de Whatsapp knop.

Boekingen:
Mail naar: boekingen@indekerngezond.nl
of bel naar: 06 1277 1740 (bereikbaar op dinsdag en donderdag)

Projectleider:
Janine van der Duin 06 5312 3320

Vrijwilligerscoördinator:
Cora van der Hoeven 06 1234 9277