Volg ons op     

Week van de Positieve Gezondheid

Leidsche Rijn mentaal fit en veerkrachtig

Hé, psssst! Hoe gaat het eigenlijk echt met jou? Deze vraag stellen we elkaar nog veel te weinig. Tijdens de Week van Positieve Gezondheid Leidsche Rijn staat deze vraag juist centraal. Ontmoet jouw wijkgenoten, wandel samen, los samen de opdrachten in een escape room of doe mee met een schrijfworkshop. En ga in gesprek met elkaar! Over hoe het echt met je gaat en wat jij voor jou en voor de wijk nodig hebt om gezond en gelukkig te voelen.

De week is een idee van bewoners en wordt ondersteund door professionals uit de wijk. Met de week willen ze laten zien wat de wijk en zijn bewoners te bieden heeft en hopen ze een blijvende samenwerking tussen bewoners en professionals op gang te brengen rondom een mentaal fit en veerkrachtig Leidsche Rijn. Alle activiteiten in het kader van de Week van de Positieve Gezondheid zijn dankzij ondersteuning van de gemeente Utrecht gratis.

Alle activiteiten zijn in het kader van de Week van de Positieve Gezondheid zijn gratis. Voor verschillende workshops geldt een maximaal aantal deelnemers. Wil je verzekerd zijn van een plek? Reserveer hem dan nu direct via www.indekerngezond.nl/agenda.

Nieuwsbrief

Contactgegevens

Kopenhagenstraat 41
3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum
Kijk hier hoe je ons kunt bereiken
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 17:00 uur
Bij initiatieven ‘s avonds en/of in het weekend ook geopend

Locatietelefoon:
06 – 2319 5057

Algemene vragen:
Mail naar: info@indekerngezond.nl

Boekingen:
Mail naar: boekingen@indekerngezond.nl

Of bel naar 06 – 1610 6529
bereikbaar donderdag en vrijdag van 13.00 -16.00

Boekingen door en voor medewerkers van Lister gaan via: info@indekerngezond.nl