Volg ons op     

Ruimte huren bij Indekerngezond

Ben je op zoek naar een ruimte om te huren om te vergaderen, om een workshop of een training te geven? Dan ben je van harte welkom bij Indekerngezond. Ons gebouw ligt in het hart van het centrum van Utrecht Leidsche Rijn met voldoende parkeergelegenheid en op slechts 2 minuten wandelen van NS station Utrecht Leidsche Rijn en een groot busstation. Daarnaast steun je met je huur een wijkinitiatief dat gericht is op Positieve Gezondheid. Zie ook de tarieven pagina.

Gebouw Indekerngezond
Gebouw Indekerngezond

 

We hebben 3 verschillende ruimtes te huur:

Workshopruimte

Onze Workshopruimte van 50 vierkante meter biedt plaats aan maximaal 50 personen. In deze ruimte staan al meerdere tafels en stoelen gereed, dus ideaal voor een vergadering, training of zoals de naam al zegt, een workshop. In de Workshopruimte hangt een beamer en een projectiescherm en heb je gratis toegang tot onze WiFi. Ook is er een keuken.

Workshop ruimte Indekerngezond
Workshop ruimte Indekerngezond

Podiumruimte

De Podiumruimte is met 64 vierkante meter wat groter dan de Workshopruimte. Er kunnen 60 mensen zitten of 80 staan. Ideaal voor een event of bijeenkomst met een grote groep. Ook in de Podiumruimte hangt een projectiescherm en een beamer, zoals je op onze foto’s kunt zien. Je kunt ook onze WiFi gebruiken.

Podium ruimte Indekerngezond
Podium ruimte Indekerngezond

Kantoor

Zoekt je een wat intiemere ruimte voor een gesprek of een individuele werkplek dan hebben we ook een kantoor van 10 vierkante meter te huur. In de ruimte staan een tafel en stoelen.

Huur het hele pand

Het pand beschikt óók over een multifunctionele ontmoetingsruimte en een loungeruimte. In het weekend is het hele pand voor verhuur beschikbaar (prijs op aanvraag).

Ontmoetings ruimte Indekerngezond
Ontmoetings ruimte Indekerngezond

 

Tarieven

Voor de tarieven van het huren van deze ruimtes kun je deze pagina bekijken. Als een ruimte gehuurd wordt voor maatschappelijke doeleinden is korting tot 70% mogelijk.
We bieden je ook graag een koffie/thee arrangement van 5 euro per persoon per dagdeel. Dit is inclusief versgebakken koekjes en kannen water.
Indien gewenst kan er lunch of diner geregeld worden via een externe partij o.a. via The Colour Kitchen of Dagelijks Lekker in Leidsche Rijn centrum.

Waarom ruimte huren bij Indekerngezond?

Je huurt niet alleen een mooie ruimte die van alle gemakken voorzien is voor een goede prijs, maar je steunt hiermee ons wijkinitiatief. Indekerngezond is een wijkplatform en ontmoetingsplek opgezet vanuit inwoners voor iedereen die in Utrecht Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern en omgeving woont en werkt.

Bij Indekerngezond werken we vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Bij Positieve Gezond staat een betekenisvol leven centraal, waarbij de nadruk ligt op het vermogen om je aan te passen aan en je eigen regie te voeren over de fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.

Wijkbewoners worden uitgenodigd om via onze trainingen en workshops zelf kennis te nemen van het gedachtegoed en zijn ook van harte welkom om zelf met initiatieven te komen.

De aandacht voor Positieve Gezondheid op de werkvloer groeit. Het integreren en toepassen van Positieve Gezondheid in de werkomgeving heeft veel voordelen. Zo kan het een bijdrage leveren aan de toename van vitaliteit van werknemers, het vergroten van werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. Wist je dat je het huren van een zaal kunt combineren met een workshop Positieve Gezondheid en het Escape Room Spel.

Heeft de organisatie waar je een ruimte voor wilt huren Social Return on Investment (SROI) verplichting? Dan is het mogelijk de investering die je bij Indekerngezonddoet doet hiervan af te trekken.

Reserveren

Vul het Aanvraagformulier Ruimte Huren  in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Voor overige vragen kunt je mailen naar boekingen@indekerngezond.nl
Of kom eens langs om de ruimtes te bekijken.

Nieuwsbrief

Contactgegevens

Kopenhagenstraat 41
3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum
Kijk hier hoe je ons kunt bereiken
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 17:00 uur
Bij initiatieven ‘s avonds en/of in het weekend ook geopend

Locatietelefoon:
06 – 2319 5057

Algemene vragen:
Mail naar: info@indekerngezond.nl

Boekingen:
Mail naar: boekingen@indekerngezond.nl

Of bel naar 06 – 1610 6529
bereikbaar donderdag en vrijdag van 13.00 -16.00

Boekingen door en voor medewerkers van Lister gaan via: info@indekerngezond.nl