Volg ons op     

Ruimte huren bij Indekerngezond

Bent u op zoek naar een ruimte om te huren om te vergaderen, om een workshop of een training te geven? Dan bent u van harte welkom bij Indekerngezond. Ons gebouw ligt in het hart van het centrum van Utrecht Leidsche Rijn met voldoende parkeergelegenheid en op slechts 2 minuten wandelen van NS station Utrecht Leidsche Rijn en een groot busstation. Daarnaast steunt u met uw huur een wijkinitiatief dat gericht is op Positieve Gezondheid.

We hebben 3 verschillende ruimtes te huur:

Workshopruimte

Onze Workshopruimte van 50 vierkante meter die plaats biedt aan maximaal 30 personen. In deze ruimte staan al meerdere tafels en stoelen gereed, dus ideaal voor een vergadering, training of zoals de naam al zegt, een workshop. In de Workshopruimte hangt een beamer en een projectiescherm, heeft u gratis toegang tot onze WiFi en er is ook een keuken.

Workshop ruimte Indekerngezond
Workshop ruimte Indekerngezond

Podiumruimte

De Podiumruimte is met 64 vierkante meter wat groter dan de Workshopruimte er kunnen 60 mensen zitten of 80 staan. Ideaal voor een event of bijeenkomst met een grote groep. Ook in de Podiumruimte hangt een projectiescherm en een beamer zoals u op onze foto’s kunt zien. Ook kunt u onze WiFi gebruiken.

Podium ruimte In dekerngezond
Podium ruimte Indekerngezond

Kantoor

Zoekt u een wat intiemere ruimte voor een gesprek of een individuele werkplek dan hebben we ook een kantoor van 6 vierkante meter te huur. In de ruimte staan een tafel en stoelen.

Huur het hele pand

Het pand beschikt óók over een multifunctionele ontmoetingsruimte en een loungeruimte. In het weekend is het hele pand voor verhuur beschikbaar (prijs op aanvraag).

Ontmoetings ruimte Indekerngezond
Ontmoetings ruimte Indekerngezond

Tarieven

Voor de tarieven van het huren van deze ruimtes kunt deze PDF bekijken. Als een ruimte gehuurd wordt voor bepaalde specifieke maatschappelijke doeleinden zijn grote kortingen tot wel 70% mogelijk.
Zoals in de tarieven PDF vermeldt staat bieden we u ook graag een Koffie/thee arrangement van 5 euro per persoon per dagdeel. Dit is inclusief versgebakken koekjes en kannen water.
Indien gewenst gewenst kan er lunch of diner geregeld worden via een externe partij o.a. via The Colour Kitchen of Dagelijks Lekker in het centrum van Utrecht Leidsche Rijn.

Waarom zou u uw ruimte huren bij Indekerngezond?

Naast het feit dat onze mooie ruimtes van alle gemakken voorzien zijn voor een goede prijs steunt u hiermee ons wijkinitiatief. Indekerngezond is een wijkplatform en ontmoetingsplek opgezet vanuit inwoners voor iedereen die in Utrecht Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern en omgeving woont en werkt.

Bij Indekerngezond werken we vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. In Positieve Gezond staat een betekenisvol leven centraal, waarbij de nadruk ligt op het vermogen om je aan te passen aan en je eigen regie te voeren over de fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.

Wijkbewoners worden uitgenodigd om via onze trainingen en workshops zelf kennis te nemen van het gedachtegoed, maar zijn ook van harte welkom om zelf met initiatieven te komen.

De aandacht voor Positieve Gezondheid op de werkvloer groeit. Het integreren en toepassen van Positieve Gezondheid in de werkomgeving heeft veel voordelen. Zo kan dat een bijdrage leveren aan de toename van vitaliteit van werknemers, het vergroten van werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. Hoe? Dat kan bij Indekerngezond door kennis te maken met het gedachtegoed middels de workshop Positieve Gezondheid en het Escape Room Spel.

Heeft de organisatie waar u een ruimte voor wilt huren Social Return on Investment (SROI) verplichting dan is het mogelijk deze op te voeren.

Reserveren

Vul het Aanvraagformulier Zaalverhuur in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Overige vragen kunnen gemaild worden naar boekingen@indekerngezond.nl

Nieuwsbrief

Contactgegevens

Kopenhagenstraat 41
3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum
Kijk hier hoe je ons kunt bereiken
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 17:00 uur
Bij initiatieven ‘s avonds en/of in het weekend ook geopend

Voor vragen – info@indekerngezond.nl (Layla en Marleen)
Voor boekingen bel Mieke 06-12771740 (bereikbaar op dinsdag en donderdag) of e-mail naar  boekingen@indekerngezond.nl
Projectleider: Janine van der Duin 06- 53123320

NB Bel bij vragen over de vaccinaties op zaterdag aub de GGD 030-6305400

Teamcoach: Rosemarie van Ruiten 06-12349277