Volg ons op     

NLdoet wijkevent

Indekerngezond op de NLdoet wijkevent in Vleuten-De Meern

Samen met 20 andere organisaties is Indekerngezond binnenkort te vinden op het NLdoet wijkevent in Vleuten-De Meern.

De hoofdvraag bij vrijwilligerswerk is wat ons betreft: waar word jij blij van? Of je nu een dag per week of een paar uurtjes per maand vrijwilligerswerk wilt doen. Voor iedereen die nieuwsgierig is, kom gezellig een praatje maken. Vinden we leuk!

Het NLdoet wijkevent vindt plaats op vrijdag 15 maart 2024 tussen 14:00 uur en 17:00 uur in de Bibliotheek Vleuterweide, Burchtpoort 16.

Goed om alvast te weten:
Sinds Indekerngezond in november 2018 haar deuren opende, zijn er al vele workshops en bijeenkomsten voor en door buurtbewoners georganiseerd. Dit zou nooit gelukt zijn zonder de vrijwillige inzet van ons hechte team.

Indekerngezond is namelijk een wijkplatform en ontmoetingsplek, opgezet vanuit inwoners, voor en door de buurt. Bij Indekerngezond zijn de bewoners aan zet.

We zijn er voor iedereen die in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern woont of werkt. Alle activiteiten bij Indekerngezond komen voort uit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Veerkracht, eigen regie, meedoen en een betekenisvol leven staan centraal.

Al onze vrijwilligers krijgen daarom ook de kans om getraind te worden in het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Daarnaast maak je deel uit van een team met gemotiveerde en lieve collega’s, die denken in mogelijkheden. Voor wie wil is er begeleiding.

Voel je welkom want dat ben je ook!

Nieuwsbrief

Contactgegevens

Kopenhagenstraat 41
3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum
Kijk hier hoe je ons kunt bereiken
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 17:00 uur
Bij initiatieven ‘s avonds en/of in het weekend ook geopend

Locatietelefoon:
06 – 2319 5057

Algemene vragen:
Mail naar: info@indekerngezond.nl

Boekingen:
Mail naar: boekingen@indekerngezond.nl

Of bel naar 06 – 1610 6529
bereikbaar donderdag en vrijdag van 13.00 -16.00

Boekingen door en voor medewerkers van Lister gaan via: info@indekerngezond.nl